Tioman - Singapore

Har varken haft internet eller telefon pa nagra dagar. Darfor grattar vi Hannes pa sin 19ars dag(som var igar) idag istallet :) Grattis! Gjorde du/ni nagot kul?

Nu har vi varit pa Tioman Islands i 3 dagar och naturen var valdigt vacker!!! Helt klart det finaste vatten vi badat i hittills! Tyvarr var stallet vi bodde pa valdigt ackligt :/ Personalen stadade knappt efter de forra som bodde dar. Vi hittade bajs efter odlor pa banken och i sangen, vi hade kackerlackor i SANGEN OCH I TOAN, det var anna droppen for oss bada tva! Darfor stannade vi inte langre vilket var valdigt trakigt p.g.a. den fina naturen! Det fanns mer hotell som var frachare men det kostade roven! Sa nu ar vi pavag till Singapore. Sitter och vantar pa bussen har pa ett it-cafe i Mersing. :) Kul att ha sett on iaf! :)

Varan kamera har typ gatt sonder ocksa :( Det ar en vattentat som har lackt in vatten och cpat upp kameran. Men den gar att anvanda ibland..men vet inte hur lange. Vi fick den i februari i ar sa vi ska ga tillbaka med den nar vi kommer hem tankte vi. Dessutom har vi upptackt att det lilla minnet som finns i kameran, om man inte har i ett storre, var full med kort sedan maj 2009 sa den har antagligen varit ett visnings ex. :( Marie/Ove/Sari/Kare visste ni om detta och fick ni rabatt pa det isf? Annars har vi ju korten som bevis kvar i kameran om den fungerar tills vi kommer hem. Om den slutar funka sa far vi bara kopa en ny har nere helt enkelt.

Blev ett snabbt inlagg nu men hoppas alla mar bra dar hemma! Ha de gott sa lange hors snart igen.

Pusspuss

Kommentarer
Postat av: Mam och Pap Rundberg

Hej älsklingar! Jätteskönt att höra från er! Vi satt just under frukosten och sa att vi var lite oroliga över att ni inte hade hört av er på ett tag. Så nu kan vi slappna av igen. Tråkigt med hotellet och alla äckligheter. Men som ni skrev, nu har ni i alla fall varit där. Konstigt det där med kameran. Efter vad vi förstod var det ett nytt exemplar. Minnena var ju paketerade och vi såg inget litet minne alls. Ingen rabatt pga det. Men, men, vi hoppas att det löser sig och att kameran håller tills ni kommer hem. Det vore ju jättetråkigt att inte få med minnen under resten av resan. Ta nu hand om er och vi ser fram emot att höra mer av er. Kramizar

2010-05-02 @ 09:54:03
Postat av: sari

Hej på er! Håller med Marie och Ove,att vi kan slappna av lite vi med nu,vi var lite oroliga här oxå. .Konstigt det där med kameran!??? Vi ska iväg på Lisas konfirmation i dag,här skiner solen men det är inte varmt precis.Sköt om er.

kram kram sari o Kåre

2010-05-02 @ 11:20:02
Postat av: Sophie och Robert

Marie, Ove, Sari och Kare:

Hej! haha ni ar roliga ni, vi har inte skrivit pa tva dagar och ni ar oroliga :P Nej det ar inget extra minne som ar lost utan det ar ett inprogrammerat minne som finns dar om man inte har ett minne om man sager. Ja eller hur! Men det loser sig nog!

Jaha va roligt! Halsa grattis till henne, nar ni pratar med henne, fran oss! Ni med allihop! :)

Saknar er allihop! massa pussar och kramar!

2010-05-02 @ 16:00:15
Postat av: Sandra

Usch va äckligt med kryp och bajs i sängen. där hade inte jag varit mer än en dag! :D hahaha. Håller tummarna för er att allt går bra med kameran. Annars är dom väl rätt så billiga i Kina, tror jag. Iaf engångskameror. :)

Betyder det här att ni kommer hem till Sverige tidigare än planerat eller ska ni stanna en längre stund i dom andra länderna?

Just nu sitter vi och tittar på TV. kom nyss hem från M&O där vi grillade och myste. Saknar er massor. Ta hand om er. Kramisar.

2010-05-02 @ 21:04:38
URL: http://www.sandras88.blogspot.se
Postat av: Stina

Hej godingar! Hannes hälsar och tackar för gratulationen. Jag får skriva åt honom eftersom han befinner sig i Egypten. Han spenderade även sin födelsedag, men låg inne hela dagen med hög feber och magsjuka (!) stackaren.. Så han hade kanske inte den bästa 19-års dagen man kan önska sig. Hoppas ni har de underbart gullungar så ses vi snart! LOVE!

2010-05-04 @ 18:41:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0