Äntligen :)

Nu har vi äntligen träffat underbara Elise :) Så hiiiimla mysig verkligen! Tuff liten tjej de där :) Skönt att vi han träffa henne innan vi drar iväg men vi längtar redan efter att få träffa henne igen!


Bossen ;)


Men nu bär det snart iväg för oss :D förväntansfulla kan man säga!
2 dagar kvar nu :)

Nästa gång ni hör från oss blir när vi befinner oss i Thai :D hihi lite overkligt att det bara är om 2 dagar :P Sen kommer vi inte hem förän i augusti ;D Kommer bli en oförglömlig resa! :)Dukoral

Idag drack vi den "vidriga" dukoralen som vi självklart förväntade oss skulle smaka skit! Men nänä, den var t.o.m. riktigt god!!! A little bit of a lemon twist! Antingen är det vi som dricker och äter ALLT eller så är det alla andra som är meeesar. Vi tror på båda ;)


Elise ♥

Idag kom äntligen lilla Elise (blev namnet, så nyfikna som vi har varit) till världen! :D MASSOR av grattiskramar till Adde och Nicole! Vi längtar så mycket efter att få träffa dig Elise! :)
Den här dagen hade både Robert och Nicole gissat på att hon skulle kika ut..men Robbans gissning på längd tror jag sprack (190cm). :D Knäppis!

Idag är det btw (by the way, för er som inte förstår dessa förkortningar än ;) ) 19 dagar kvar tills vi åker iväg till Sydostasien för backpackingäventyr. :) Skönt att vi får träffa Elise innan vi drar!

peace out

RSS 2.0