Ny kamera


Varat hem pa Tioman

Idag har vi jagat efter en ny kamera och vi har hittat allt mojligt! Alla sager att det ar sa jakla billigt att kopa elektronik. Visst kan det vara det, om man koper kopia ja. Men da ar det billigt i Sverige med! De akta varorna ligger ungefar pa samma eller t.o.m. mer har i Singapore. Isf ar det billigare i Malaysia. Men eftersom varan olympus kamera har pajjat helt nu sa har vi tillslut hittat en :) Det blev en rod Samsung ST60 :) En valdigt bra kamera faktiskt! Med internationell garanti, extra batteri, 12GB minne och sd-adapter sa vi kan anvanda vara gamla sd-kort :) perfekt! Maste kolla om de kan gora nagot at den gamla nar vi kommer hem.

Den 5/5 aker vi tillbaka till Malaysia men till ett stalle som heter Cameron Highlands. Det finns jordgubbsfarmar, tehpantage osv. Det ar uppe pa ett berg sa det kommer vara lite svalare :) Detta ser vi fram emot!


Den nya :)                Tioman                   KL

Kommentarer
Postat av: Mam och Pap Rundberg

Hej godingar! Kan inte säga vad tråkigt det känns med kameran. Vad gick den nya på? Vi ska allt ta ett snack med dem här hemma på Expert och se vad de säger. Så får vi väl se....Saknar er i massor. Känns som att ni varit borta hur länge som helst redan. Gör lite ont i hjärteroten att inte kunna prata med er när och hur mycket vi vill. Men det här ska väl vara nyttigt på något sätt.... :0) Kramizar från oss båda till er båda.

2010-05-03 @ 22:06:21
Postat av: Sophie och Robert

Ja eller hur! :( Haha aa gor det ;) vi hanger med! den kosta 1530 typ..och da ingick extra batteri, 12GB minne, 12 megapixel, adapter sa vi kan anvanda vara gamla minnerskort fran olympusen, en vaska och en internationell garanti. Sa de kande vi var ok anda. Saknar er med massor! Eller hur! en manad ar lange!!! Goingar! Ja man marker ju hur mycket man alskar och saknar varandra iaf :)

Vi har bokat om varan biljett hem nu ocksa. den 4 juli kl 17 landar vi i gbg :) Ska hora med daniel om vi kan komma pa brollopet iaf nu ocksa :) Alskar er! massa pussar och kramar!

2010-05-04 @ 12:06:29
Postat av: Solveig o Pricko Presell

Hej ungar

Nu är vi tillbaka hemma i Trollhättan i några dagar. I morse när vi åkte från stugan snöade det riktigt mycket o inte långt från vårt hade det kommit 8-10 cm men naturligtvis stannade det inte utan smälte bort ganska snart. Det är skillnad från er som har det ganska underbart -i alla fall med värmen- . Bugsen avundas jag er inte, hoppas nästa ställe är bättre. Kul att se att ni mår bra.

Puss o kram från oss.

2010-05-04 @ 13:46:23
Postat av: Mamma Marie

Hej godingar! Hurra!!! Kändes allt väldigt länge att ni skulle vara bort i 5 månader. Men känner ni verkligen att ni hinner med allt ni vill? Hur har ni tänkt att ändra på er rutt nu då? Jättekul i och för sig att ni kan vara med på bröllopet. Kan inte tänka mig att de säger att ni inte får komma. Vill ni att vi ska komma och hämta er, eller är det redan fixat? Pratade med Expert igår och de sa att de inte kan göra så mycket just nu, självklart. Men de tyckte inte att ni skulle skicka hem kameran, för man vet ju inte om det kan bli transportskador som de inte kan säga om ni gort eller att det beror på transporten. Garantin gäller ju ett år, så det ska inte vara några problem. De skulle titta på den när ni kommer hem. Pussar och kramar i massor. Ser fram emot att få krama er riktigt ordentligt. Mamma Marie

2010-05-05 @ 07:52:54
Postat av: Nicole och Elise

Hej på er!

Tråkigt att den nya kameran har gått sönder! Men jag måste säga att ni ser ut att ha det helt underbart! :D Elise växer som bara den och har börjat skratta och le jätte mycket. Vi längtar tills vi ses igen. :D Ha det nu riktigt jävla bra och bada lite åt oss också. :)

Kramkram

2010-05-05 @ 08:28:52
URL: http://nicolerydin.blogg.se/
Postat av: Solveig o Pricko Presell

Hej ni båda tack för vykort farmor Gunborg ringde och talade om att hon hade fått kort tack för båda det hörs att ni har det bra och lycka till med cameran ta mycket kort. Puss och kram från OSS

2010-05-05 @ 17:47:17
Postat av: Martin.R

Hallojs! Nej men, hemlängtan? Eller börjar ni bli trötta på värmen.Blir mycke som är likt kanske. Hur har ni tänkt er resten nu då nyfiken frågat.Ni frågade om midsommar, vi ska till västkusten med låtta å ba och främmestad gjenget. Så det blir många reser till sverige en stund nu.Glöm inte att njuta av resan.Sköt om er.Hej hopp!

2010-05-05 @ 20:47:22
Postat av: Sophie och Robert

Solveig och Pricko: Oj men jesses! i MAJ???!! Knepigt! Men da far vi hoppas pa en bra sensommar da ;) haha na men nu har vi det bra efter en jobbig resa upp i bergen :) Nu ar vi i cameron highlands och njuter av alla farmer och av den svala temperaturen har uppe :) har nyss plockar jordgubbar :) Kul att ni akte till kreta! och nu ar ni sakert brunare an oss iaf xP haha saknar er! pussarMarie: hehe ja da det gor vi allt. Vi kortar bara ner pa dagarna. desutom tror vi att det hade blil\vit svart att stanna langre i de andra landerna da det ar svart att ta sig runt och sant. Men det blir nog jattebra tror vi :)

Ja jattegarna! Robert tyckte vi kunde ta buss och tag for att inte vara for jobbiga men jag orkar nog inte med mer sant da sa ni far garna hamta oss :) (i turbo x:en ;D//Robert)

Fan ta expert assa! Garantin ska tacka detta kan jag ju saga! Vi fixar det nar vi kommer hem! Men tack for att du gick dit iaf :)

Ja det samma! mys ordentligt av att vi inte ar hemma nu ;) hehe saknar och alskar er! puuuuussssssarNicole och Elise: ja men det loser sig allt :) vi har ju en ny nu som ar skitbra xD :P aaaaw :D va roligt!!! LAngtar efter att fa traffa er igen med! :D Yes det gor vi vettu ;D ha de bra ni med pusssssMormor och morfar: hehe halsa tillbaka att det bara ar kul :) det ska vi :) pussMartin R: haha ja lite faktiskt! :) Na varmen klarar vi bra, bara att vi svettas som grisar :P men nar man reser runt sa mycket som vi gor nu sa ar det manga som forsoker lura en och allt har verkligen kronglat varje gang vi ska ta oss nagon stans..sa vi kanner att vi kor alltihopa snabbt istallet :) manader ar ju lange anda :) sa vi ska allt gora allt vi har tankt oss anda, bara bo lite battre och kortare ;D hehe

A men va roligt! Ni lar ju inte fa det trakigt iaf ;D ja da vi njuter som bara den och vi gillar faktiskt varmen mer och mer ;) saknar er! puss

2010-05-06 @ 09:30:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0