Koh Chang

I fredags kom vi hit till Koh Chang och hittills har vi hunnit se det mesta av on med en moppe vi hyrde :) Vi hittade en strand som var helt underbar som man aven kunde se fran en utsiktsplats (vart att se!). Med tanke pa att det ar sa langgrundt har sa kunde man ga hela vagen ut till en o utanfor :)

Varat hotell som vi bor pa har sa himla sot personal! :D De ar sa himla hjalpsamma och glada helatiden. Tex pa frukosten sa tjanar de inte pa att ha frukostbuffe langre (da det endast ar jag, Robban och 4 pers till som bor dar :P) sa far vi bestamma vad vi vill ha pa deras frukostmeny istallet och aven om de inte har vissa varor hemma sa sager de inte att det ar slut utan de aker ivag pa en moppe och koper at oss xP hehe sa himla goa!

Vi har dessutom hittat (vet inte om den finns hemma men har iaf inte sett nagot) nagot som de kallar for vin men det ar nagon slags blandning av vin och cider. SPY Gold heter den som vi har kopt och ar faktiskt valdigt god! :D Fast nu har jag nog druckit den for mycket, borjat anna trottna :P Men jag far val testa en ny smak :) Kostar dessutom endast 7,5sek! Robban dricker den inhemska och billiga olen Leo och Chang (ca 8sek) jag tycker att den ar lik Heineken :P vilket Robert inte alls tycker :P
Sen hittade vi aven Kopparbergs paroncider pa en restaurang :D saaaa gott nar det ar sa har varmt! Men inget slar en iskall Coca Cola i den har varmen anda :D

Nog pratat om dryck :P Nar vi var i Bangkok hann vi se den stora liggande Buddhan i Wat Pho templet som ar ca 46x15 meter, lite andra tempel och smatt och gott innan allt skjutande borjade. Gick latt over milen igen den dagen! Vet inte hur manga ganger vi har gjort det pa en dag under denna resa :D Det blir allt en del traning nar man reser runt sa har anda :D Gott!
Forresten, for er som ska till Bangkok ngongang - skaffa karta! Det ar guld vart!Utanfor Wat Arun i taxibat     Utanfor Wat Phra Kaeo och det kungliga palatset


fossingarna pa buddhan :) Wat Pho


Fin stand pa Koh Chang :)      Pafagel :)

Puss sa lange

Kommentarer
Postat av: Mamma Marie

Hej godingar! Gott att vara på ställen där de är snälla och rara, va? Till skillnad mot förra stället menar jag....hmmm...Ser ut som ni har hamnat i ännu ett paradis. Är inte nåt avundsjuk alls!! Här hemma väntar vi fortfarande på att det ska bli majvarmt. Men det kanske inte kommer förrän ni tar med er värmen hem??!! Ha det så gott och ta vara på varandra. Kramizar

2010-05-18 @ 07:20:16
Postat av: Sophie och Robert

Hej! :) hehe a de ar mysigt! Eller hur!

Ja haha na da det kommer nog snart ska ni se :)

Saknar er! De gor vi! Ni med! Hur trivs du i de nya kontoren pa oden nu da efter ett tag? :) massa pussar och kramar

2010-05-18 @ 10:09:18
Postat av: Solveig o Pricko Presell

Hej ungar! Underbart att ni är ifrån Bangkok och att ni har hittat ytterligare ställen som är underbara. Om ni tycker att ryggsäckarna är tunga ska ni veta att jag sitter i en av dom och tittar jag också (som en liten fluga). Nu fick jag gäster skriver mer sen. Kramar S o P

2010-05-18 @ 16:28:09
Postat av: Pappa Ove

Hej Sophie o Robban,skönt att ni har hittat lugnet igen. När och vart ska ni efter Thailand?

Här är allt lugnt och jag tror att Pyret gillade att vara i stugan, hon hittade en ny favvoplats uppe på räcket vid badtunnan där kunde hon ligga och spana.

Många kramar papphammar

2010-05-18 @ 23:18:41
Postat av: Sophie och Robert

Solveig och Pricko: Hejje! haha va roliga ni ar! ja underbara stallen finns det gott om har kan man ju saga :D hit borde ni aka! alla sager att phi phi ar sa himla fint, och det ar det men det finns sa himla mycket stallen som folk inte har varit pa som ar lika fint eller mycket finare tom. :D ska ge mycket tips nar vi kommer hem :DPapphammar: Ja fast det ar lite kul med spanning ocksa ;P hoho. Pa fredag aker vi till ett stalle som heter Jomtien, lite nedanfor Pattaya och ska vara dar i tva veckor innan vi drar vidare in i Kambodja :) vilket vi antagligen gor den 4 juni :) da blir det angkor wat och annat smatt och gott ;) saknar er i massor!

haha va roligt att hon gillar det! Antar att hon gillar att vara ute nu efter all den tiden inne :P :) pusspusspusspuss

2010-05-19 @ 09:00:18
Postat av: Ida Sallander

hajsan!

första gången jag kollar in er blogg, ska följa er med spänning nu. har massa tips, så vill ni ha några så får ni säga till när ni åker till alla öar och sånt:) lättare att ta de nu när ni är ute på resande fot än när ni var här.tioman var paradis för oss, var nog för att vi bodde på de stekia resortet som ligger där. berjaya :) (elle hur de nu stavas)ha de nu toppen och njut ordentligt!

kram på er båda!

2010-05-19 @ 12:12:40
Postat av: Sophie och Robert

Hej Ida :D kul att du har hittat hit :) hehe va sot du ar :)Ja vi var ju pa tioman och vattnet var helt otroligt fin dar! vi har bara otur med vart boende tyvarr...hade skalbaggar i sangen och kackerlackor i toan osv xP sa vi var bara dar i tva natter sen klara vi inte mer :P heheVar ni nagot i kambodja eller vietnam? :)

Hur gar allt med fotbollen forresten? vilket lag spelar du i nu?puss puss

2010-05-20 @ 05:12:13
Postat av: Karin Petersson

Tycker om det du skrivit! Roligt att se en del bra saker och inte endast det vanliga sakerna som man kan läsa om varenda dag. ;)

2010-12-02 @ 15:35:15
URL: http://jade.se/reseerbjudanden

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0