Hanoi

Idag har vi flygit fran Saigon till Hanoi en smidig flygresa for oss, som tog 1.30h och vi hade extra benutrymme (GOTT) :) Vietnameser hade det lite svarare, en gammal tant satt med moppe hjalm hela resan och tanten brevid sophie flog for forsta gangen sa vi fick hjalpa henne pa och av med baltet, sen fick vi aven forsoka forklara hur man ska gora nar man far lock i oronen :) Det var ett roligt ogonblick hehe, hon kunde inte ett ord engelska heller sa det fick bli tumme upp eller tumme ner :) Sen var ju hon jatte flygradd sa hon raka sla till sophie nar det blev en luftgrop. Senare under dagen har vi besokt en ganska stor marknad och kollat in staden lite.
Efter utforskat staden lite har vi tappat matsuget, mopeder som aker runt med styckade grisar pa sadeln helt utan skydd eller nagot (smutsigt och gott) sen sa ar det tydligen en delikates med befruktade agg (Kycklingar)

Sen borjade vi se ganska mycket folk i Kambodja som gick runt i pyjamas men har ar det typ varsta modet alla ska nasta ha det :p.

Imorgon ska vi forsoka fixa visum till Kina och vi hoppas att det kommer fungera galant! Vi kommer aven kolla lite sevardigheter om det finns :) vilket vi tror! :)

Sen glomde vi beratta om ett kopcenter vi besokte i Ho Chi Minh, dar var det en affar kanske lite storre an Stadium i Trollhattan. Vi var ju bara tvugna och ga runt rakna hur manga anstallda dem hadde, vi kom fram till 91ST!! ink 2 vakter :)

Ha det gott alla :)

Kommentarer
Postat av: Papphammar

Grattis grattis grattis på 20års dagen hjärat vi får fira dig när du kommer hem. Tog ni kort på damen i hjälm?

Norrmännen på Koster gick runt i pyjamas oxå, en heloverall i fleec. Det var mode i Sverige på 70-80talet, fast då i annat material.

Jag ska fram föra detta till min chef att vi minsan borde vara 900 pers.Pussar o kramar! Se till nu att du får jordgubbstårta. hahaPapphammar

2010-05-27 @ 19:30:06
Postat av: sari

hej på er!Ja ni får vara med om det ena och det andra.det där med maten låter inte så gott. Sophie Jätte mycket GRATTIS på din 20årsdag,grattis grattis.Vi åker till Stockholm på fredag,kan ju hända att vi Ove och Marie kör om oss, hihi) Vi kommer att sakna er massor på dopet. Ha det fortsatt gott. kramar från oss alla

2010-05-27 @ 20:14:49
Postat av: Martin R

Jättestort GRATTIS!! Sophie.Hoppas du får en fin dag.Ska hälsa från marit med. Hon är i turkiet just nu. Sverige kom inte till final i schlagerf.Så vet ni det. Ha en bra dag!

2010-05-27 @ 22:58:34
Postat av: Sandra och Simon

Jättemycket grattis till dig, sophie!! Hoppas verkligen du får en helt underbar dag!!! puss och kram

2010-05-28 @ 06:58:53
URL: http://www.sweetsandy.wordpress.com
Postat av: Solveig o Pricko Presell

GRATTIS, GRATTIS, GRATTIS, GRATTIS på 20-årsdagen. Jag får instämma med pappa Ove hoppas att du får jordgubbstårta. Om inte får du ha en underbar dag i alla fall. Gunvor är här hon har stannat över natt- morfar är nämligen i Kiel med sina gamla arbetskamrater- och hon hälsar så gott till dig. Bara vill tala om att Heiner har fått kortet från er, men det hade tagit lite tid eftersom ni hade ett gammalt postnummer.

Många pussar o kramar Mormor

2010-05-28 @ 07:25:09
Postat av: Mamma Marie

Grattis på den stora dagen älsklingen min!!! NU är du allt vuxen! Hoppas du gillade vår skönsång i telefonen tidigare.........eller inte!! :0) Hoppas att Robban fixar till jordgubbstårta till dig och att ni hittar någon mysig restaurang så ni slipper äta halvrutten gris. Visum till Kina hoppas jag verkligen fixar sig för er. Kramar och pussar i tonvis . Mamma

2010-05-28 @ 07:30:54
Postat av: Fam Enström

GRATTIS! GRATTIS! Hipp Hipp Hurra för SOPHIE som fyller 20 år idag!!

Hoppas du får en mysig 20-års dag. Saknar Er verkligen nu......

Fam hälsar. Många grattiskramar/ Lotta

2010-05-28 @ 07:53:05
Postat av: Sophie o Robert

Papphammar: Tack sa jattemycket! Jag blev jatteglad nar ni ringde i morses! :) Tack!

HAHA nej vi gjorde tyvarr inte det..vi markte henne inte for an vi skulle ga av for hon satt bakom oss..sa vi vagade inte :Phahaha a nej ska vi sta ut med att se det nar vi kommer till Sveige med xPGor detta tycker jag ;D haha oj da..har vi okat med sa mycket pa ett ar bara? jag trodde att de avskedade folk?!?!Tack pappa :) Saknar er jattemycket! ja vi tankte fixa fram nagot med jordgubbar i kvall efter vattendocks teatern som vi ska ga pa xD (haha)!Massa pussar!Sari: Hej! :) haha ja de kan man verkligen saga! :P Tack sa jattemycket, verkligen! :)

ja justde ni ska upp samtidigt ja..haha a da kanske ni ses :) Ha de jattemysigt dar uppe och halsa alla fran oss!!! Vi saknar er sa mycket! Vi har hemlangtan till allt som har att gora med Sverige!!! T.o.m trafiken. pussarMartin R: Tack sa jattemycket Martin! :) Du far halsa tillbaka till henne!

Just de hon skulle dit nu ja :) Hur lange skulle hon vara borta?

Ah nej, den laten var ju for en gangs skull bra. aja norge ar med iaf ;D nar ar finalen? pusspussSimon o Sandra: Tack sa mycket! :) Nja den borjade med att vi blev nekade visum till Kina sa vi kommer tyvarr inte hem. Haha nej da..vi ska forsoka fa det i hong kong ist (forhoppningsvis) ;D annars vet vi inte riktigt hur vi gor!! Saknar er i massor!!!! Hoppas ni mar bra!

pussarSolveig o Pricko: Tack sa mycket! :) A da far du halsa tillbaka sa jattemycket! Oj va kul for han! Kan bara tanka mig hur kul du och gunvor har ihop ensamma ;D haha

Okej men vad bra! :) fran mammas gamla adressbok ;P puss pa er!Marie: Tack mamma :) haha a minnsan ;) Ja jag blev jatteglad verkligen!!!! :) Jag far san hemlangtan varje gang jag hor era roster!!!

Vi ska se pa nan dockteater i vatten?!?! haha :D ska bli intressant! natt med jorgubb blir det iaf! ;) Tradition ju!

massa pussarFam Enstrom: Tack sa mycket :D Saknar er med! Robert ar riktigt sugen pa att borja spela fotboll nu kan jag lova! Han kommer till frammestad sa fort vi kommer hem tror jag! :D haha Hoppas ni mar bra allihop! pussar

2010-05-28 @ 09:55:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0