GRATTIS!

Idag fyller Sophie 20AR!! :) Hon fick inte direkt den basta fordelsedagsfrukosten :P Det fanns bara vitt brod och smor. Sedan skulle vi fixa visum till Kina, det sluta med att vi gick vilse i ca en timme, och sedan fick vi smatt panik for vi inte trodde att vi skulle hinna sa i rask takt gick vi hela vagen tillbaka for att 40min senare hitta ambassaden. Det visade sig att det inte gick att fa turistvisum till Kina har. Det var tydligen bara for vietnameser sa nu hoppas vi pa att kunna fixa det i Hong Kong, annars vet vi inte hur vi ska gora. Vi flyger ju hem fran Beijing :P

Sen borjade det vanda, vi at en kycklingsallad och en god chokladglass :) for att sedan ga och boka biljett till Water puppet show, som ar en dock theater i vatten :) haha. Vi har aven kikat runt i lite shoppingstand. Sedan blev det en paus pa Highlands Coffe, Sophie fick en gudomligt god Chai Latte med en brownie och jag tog vanlig cola med brownie.

Water Puppet Show var underhallande och speciellt att se innan vi lamnar Hanoi, det kosta typ inget alls, 25kr for forsta klass och typ 15kr for andra klass. Sen blev det en mysig middag med vaniljglass och jordgubbar till efterratt :) Vi tackar sa jattemycket for den goda maten som Sophie fick i fordelsedagsprsent av Ove och Maire! :)

En valdigt speciell 20ars dag! :P :D hehe

I morgon aker vi till Halongbukten for att ta en kryssningsbat i 3 dagar. Vi ska se bukten, lite oar, grottor och forhoppningsvis nagon flytande by. :) Darfor kommer vi nog inte hora av oss for an den 31 igen, sa ni vet.
Nu ska vi se om nattmarknaden ar oppen, annars blir det nog Cartoon Network och lite godis pa hotellrummet ;D

Hoppas allt gar bra pa dopet for Elise i helgen! Tanker pa henne och er! :)

Grattis i forskott ocksa till alla mammor och speciellt till vara egna mammor! :) Alskar er och saknar er sa mycket nu!

Bilder kommer nasta gang.
Hoppas ni mar bra dar hemma!


Kommentarer
Postat av: Mamma och Pappa Rundberg

Hej godingar! Nyss hemkomna från en mycket trevlig helg i Stockholm. Vi var med på Sommarkryzzet på Gröna Lund. Mormor, Simon och Sandra såg pappa men inte mamma. Doktor Alban, EMD, mm var där och sjöng. Mycket promenader i Gamla Stan, Djurgården, Vaxholm mm. Vi passade även på att hälsa på Anna Helleday och Hans när vi ändå var där. Hoppas att ni har det mysigt där ni är. Nu ska pappa, Simon, Sandra och jag äta grillat till Mors Dagmiddag. Tack för kramarna och hälsningarna. Kramizar till er båda.

2010-05-30 @ 20:42:33
Postat av: sari

Hej på er,Tusen tack för Morsdags hälsningen! Vi har haft en fin helg i Stockholm,dopdagen var fantastisk,allt var så perfekt det kan bli.jag tror att alla som var med tyckte att det var en underbar dag.Vi saknade er förstås.Vi var inne i Storkyrkan,Victorias bröllop ska ju hållas där,inte långt därifrån så såg vi självaste Kungen. Nu håller vi på att riva ut badrum,Robert, det finns jobb kvar till dig ha ha.Ha det så bra! Var rädda om varandra. Kram kram

2010-05-31 @ 18:46:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0