Hong Kong!

I forrgar flog vi in i Hong Kong sent pa kvallen sa vi fick ett valdigt fint forsta intryck pa staden! Nar vi kom fram till hotellet och de bad om passen upptackte vi att ingen av oss hade varan vardevaska :O PANIK! Fort som fan ut och ta en taxi och efter bussen vi akte med. Precis nar Robban springer in sa ar busschaffisen pavag att oppna vaskan. Sa vi fick som TUR var tillbaka allt! Herrejisses, om allt de innehallet hade forsvunnit hade de inte blivit nagot Kina, sightsing i HK eller nagot annat. Taxichaufforen sa att vi hade extrem tur att vi upptackte det sa tidigt for busschufforerna brukar tomma allt pa innehall av det som gloms pa bussen. :S Sa ja, vi ar sa jakla glada att vi fick tillbaka allt! Usch, det far inte handa igen!

Nu har vi aven fatt visum till Kina!!!!!! :D weeei sa skont! Sa i morgon bar det av till Xi'an :) Men nu ska vi aka och se The Big Buddha uppe i bergen har i HK :)

Igar var vi aven pa lite marknader, men har ar priset pa marknaderna ibland dyrare an i affararna :P Sa vi sattsar pa shopping i Kina :)
Forovrigt ar manniskorna har i HK valdigt hjalpsamma. Om vi tex star och tittar pa en karta kommer det alltid fram nagon och undrar om de kan hjalpa till :) haha lite skillnad mot de andra landrena vi varit i dar de bara vill suga ut pengar ur en om man undrar nagot :P :) 


Grattiskramar till Lotta som fyller ar i morgon! :) Hoppas du far en bra dag!


Hoppas alla mar bra dar hemma!
Puss o kram

Kommentarer
Postat av: Mamma Marie

Phu!!! Ibland ska man ha tur som en tokig! Det förtjänar ni tycker jag. Låter som en härlig stad. Kan tänka mig att det finns mycket att se. SÅ härligt att ni fick ert inresetillstånd till Kina. För DÄR finns det ju MASSOR att se. För att inte tala om att det är där ni ska åka hem ifrån. Kan ni vara snälla och skriva exakt vilken dag det blir och vid vilken tid planet landar här hemma i Göteborg. Så att jag en gång för alla har alla uppgifter.... :0) Ser fram emot att få krama och pussa på er igen ska ni veta. Längtar i massor. Men passa på att se allt ni vill nu, innan ni kommer hem. Kramizar från pappa och mig.

2010-06-04 @ 07:19:20
Postat av: Sophie o Robert

Marie: Ja eller hur :D M det var riktigt skont ja! :) Hehe ja vi landar den 15 juni klockan 19.35 i gbg. Ja da det gor vi allt! :) saknar er med i massor ska ni veta! Kan man fa gora en onskan? om det inte blir for sent..:P om vi kan ata grillat, potatissallad/farskpotatis med nagon god sallad till nar vi kommer hem? :) vi saknar det valdigt mycket!!! hehe alksar er! pussar

2010-06-04 @ 07:38:20
Postat av: Martin R

Grillat är livet.Förstår att ni längtar efter det. Det hadde blivit ett tråkigt slut på resan det där med väskan. Man ska ha lite tur ibland.Ni får glädja er till dom sista dagarna.Suga åt er allt som är intre.Här har det varit kanonväder över en vecka nu. Gott,äntligen!Lycka till vidare.

2010-06-04 @ 21:37:53
Postat av: Martin R.

Grillat är livet.Förstår att ni längtar efter det.Tur mecd väskan,hadde blivit ett tråkigt slut annars.Då får ni bara suga åt er all info ni kan på tiden ni har kvar där.Kanske vi ses den helgen, ska ju ner runt den 19 juni där. Men ni har säkert mycke å göra då.Här har det varit kanonväder hela veckan nu, varmt å skönt. Lycka till vidare,skönt om er.

2010-06-04 @ 21:48:37
Postat av: Sophie o Robert

Martin R: Ja eller hur!! :D Ja gud annars vet jag inte vad vi skulle ha gjort! Tur hade vi ialla fall :D

Ja vi njuter som bara den! :) Ja men va kul! :D Klart vi hinner med er!!! :D

Men vad skont, gott vader tackar man inte nej till! :)

Saknar er! pussar

2010-06-07 @ 04:57:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0