Samui-Krabi-Au Nang

Tidigt i morse kom varan minibuss och hamtade oss fran varat hotell. Sjalvklart kom han en halvtimma forsent, vilket vi borjat bli vana vid. Resan till Krabi var valdigt jobbigt eftersom vi bytte buss tre ganger.
De ropar bara, HURRY HURRY, out out. De blir manga stopp da de stannar vid sina vanners affarer.
Sista minibussen stannade mitt ute i ingenstans, endast ett taxistopp. Han sa ut ut ut (var 10min bilresa fran krabi) och vi hade ju kopt biljett in till Krabi city. Men vi satt kvar och var envisa sa han fick kora in oss till Krabi. De forsokte alltsa lura pa oss en taxi och det skulle bli valdigt dyrt.

Nar vi kom till Krabi var det helt dott, alla invanare hade akt till Au Nang for att fira sitt nyar. Efter en liten promenad i Krabi traffade vi ett engelskt par som skulle till Au Nang, sa vi fragade om vi kunde dela taxi och det gick suverant. Valdigt trevligt par och Josh (som han hette) lovade oss en guidad tur i London nasta gang vi kommer dit :)

Sa nu bor vi pa ett stalle som heter Phranang Place och betelade lite extra bara for att slippa ga runt med vara tunga vaskor och leta efter ett billigare stalle att bo pa.

Ha de gott hors snart igen :) pusspuss


Kommentarer
Postat av: Simon och Sandra

Hahaha... va bra att ni stod på er. :)

Älskar bilderna. Jättefina. :D Kramis

2010-04-13 @ 18:10:59
URL: http://www.sandras88.blogspot.se
Postat av: Marie och Ove

Härligt att höra att ni tuffat till er och står på er. Låt ingen lura er eller försöka tro att ni är blonda och dumma turister!! :o) Stå på er bara! Ser fram emot mer kuliga bilder. Kramizar mamma och pappa

2010-04-13 @ 22:11:35
Postat av: Anonym

Härligt att höra att ni har tuffat till er och inte låter er luras. Stå på er bara!! Ser fram emot fler kuliga och fina bilder. Ni är jätteduktiga på att låta oss se och läsa vad ni är med om. Kramizar mamma och pappa

2010-04-13 @ 22:13:35
Postat av: Marie och Ove

Hoppsan!! Stammar visst!! :o)

2010-04-13 @ 22:15:32
Postat av: Martin.R

Hejsan!Nu är jag äntligen på g.Ha ha jag är inte så bra på detta. Stort grattis i efterskott robban. Det ser ju ut som ni har det riktigt kul varje dag.Man blir ju j..ligt avundsjuk när man ser alla bilder.Fortsätt och ta vara på varandra.Var försiktiga.Marit hälsar!

2010-04-13 @ 22:39:29
Postat av: Sofia

Tycker om det du skrivit! Underhållande att se lite nyttiga grejer och inte endast det generella grejerna som man kan se om varenda dag. ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0