Fucket

Nu har vi kommit fram till Phuket och vi har hittat ett riktigt bra ställe att bo på! Vi har för första gången på denna resa POOL :D Det är ett hotell med ett guest house!!??!!..som vi betalar 60sek/p för per natt = 500Bath :) Billiiiigit och precis som ett hotellrum! Dessutom har vi GRATIS internet :D skitbra! 
2 minuters promenad till standen och vågorna ar helt sjukt roliga har! 2 meter höga och vi älskar det! :D Vi ska testa pa att surfa i morgon tänkte vi :) haha de får vi se hur det går ;)

  
Pa vag till Fucket    POOOOOOL          Skona vagor :D

  
sophie nagonstans dar i xD Robban tontar sig :D

 
     weeeeeeeeei                   eeeeh

Kommentarer
Postat av: sari

Hej på er!! Nej vet ni va,avundsjukan har inga gränser alls nu....Vad härligt ni har det. Här är det kallt och mulet,skulle vilja byta med er.Fortsätt och njut.Sköt om er!Robert tror du att farsan är klar med hallen? Ha ha just det(inte klar)

Massor av kramar till er

2010-04-21 @ 19:05:03
Postat av: Mamma Marie

Får man ha det så bra som ni har det?? Jaaa, tydligen!! :0) Håller med Sari, vi är avundsjuka här hemma vill jag lova. Skulle cykla till jobbet i morse, men bestämde mig för att jag nog vill kunna använda mina fingrar ett tag till, så pappa fick skjutsa mig.... Njut ett tag till i Thailand. För Malaysia kan ju inte vara något att ha.....hihi....Kramizar till er båda.

2010-04-22 @ 14:18:08
Postat av: Sophie och Robert

Sari: Hej!!! Haha va roliga ni ar! A hoppas sommaren kommer till er snart!

Robert bara skrattar! :P han ar inte forvanad sager han :P saknar er! massa kramarMarie: Hehe a de ar skont! :) alla ar valkomna hit ner :D

hahaha aa de ar nog bast att vanta lite till da :P haha aa lite spannande att se hur det ar dar!!! krraaaaaam

2010-04-22 @ 17:06:43
Postat av: Enströms

Hej på er njutare!!! Det ser ju helt underbart ut men mest avundsjuka är vi på vågorna, hi hi !!!

Jaaa, här hemma tragglar vi på med det gamla vanliga livet... och längtar efter att värmen skall kommma.. så man kan grilla och sitta ute lite...men nu börjar ju fotbollen till helgen så det blir ju kul!!!..Ha det nu fortsatt bra och sköt om er. Kraaamar från Främmestad.

2010-04-22 @ 22:04:34
Postat av: Sandra

Åkte ni båt till Phuket? Ser helt underbart ut. :D alla detaljer om sommaren är inte riktigt bestämda än, men troligtvis kommer jag bo med Emma nånstans på Koster. :) Ta hand om varandra. Kramar

2010-04-23 @ 11:11:45
URL: http://www.sandras88.blogspot.se
Postat av: Martina Gulino

Ni är så underbara, och de värkar som att ni har de underbart också, saknar er massor!

puss!!

2010-04-23 @ 15:26:38
Postat av: Sophie och Robert

Enstroms: Hej! :) haha ja vi kan tanka detta! hur kul som helst! ja men de gor det nog snart ska ni se! :) aa kul! hoppas att de gar bra for dem! onska dem lycka tillfran oss! Tack sa mycket! ni med! massa kramar fran thailandetSandra: Ja det var skont! men varje gang vi har akt bat har vi brannt oss hittills :P haha men det ar skont nar det flaktar kan man ju saga! aa okej va roligt! :D hoppas att det blir sa da..koster ar ju underbart! samma! :) pussarMartina: Gumman vi saknar dig med! Har du nagra planer for att komma ner i sommar? massa pussar

2010-04-24 @ 18:23:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0