Phuket town och djungelutflykt

Igar var vi inne i Phuket town for att ga pa marknad. Vilket visade vara en valdigt stor marknad! ALLT fanns pa denna marknad, forutom det vi sokte saklart. :P Robban letade efter sin u-boat klocka och jag letade saklart efter mulberryvaskor :P men inget fynd. Allt pa marknaden var sa himla billigt sa det hade ju passat sa bra om vi hittade det vi sokte. Men vi far som sagt forsoka hitta allt vi vill kopa i Kina. Sa slipper vi ju bara runt pa allt ocksa :)

Idag var vi ivag pa en utflykt som skulle innehalla elefantridning och waterrafting. Men det visade sig att det inneholl sa mycket mer! :D Dessutom fick vi mer an halva priset pa resan! :)
Forst kom vi fram till en apgrotta med massa matglada apor :D Sa roliga att titta pa! Sen drog vi vidare till elefanterna som vi red pa ca 30 min. Var elefant stannade vid en flod vi gick forbi for att svalka sig, han svalkade aven oss kan man ju saga! :D
Efter det kom vi fram till waterraftingen. Tyvarr var vi sa himla manga batar som akte pa en gang. Darfor var man tvungen att fokusera mer pa att inte aka pa eller bli pakord av nagon annan an att fokusera pa sjalva akningen. Men det var kul anda! Det var lite av en sport att kora in i varandra med ;D Dar kunde vi tyvarr inte ta kort men vi kopte ett de tog :)


Sa sot :)                           wiiiiiiiiiiii

Sen akte vi vidare till ett vattenfall for att svalka oss.


Kaaaaaalt och fint


Cashewnotens frukt som ser ut som en paprika :)
Den saken langst ner pa frukten ar noten i ett skal som tanten knacker pa andra bilden.

Vi besokte aven en cashewnotsfabrik :) Cashew doppat i choklad, krossade cashewnotter blandat med honung och sesamfron, cashewchili och mycket mycket mer. Saaa gott!

Nasta gang vi skriver ar vi forhoppningsvis i Malaysia :) Ha det gott salange allihop! puss puss

Kommentarer
Postat av: Issa

Åh ni verkar ju ha de hur fantastisk som helst. Bara liiite avundsjuk. Men förhoppningsvis kanske jag o Peter kommer iväg till vintern :)

Just nu jobbar ja o Sandra järnet. Typ 4-5 dagar i veckan. Blev en del när du åkte kan man väl säga ;) på gott och ont. Men är säker på att du inte saknar jobbet allt för mycket ;)

Puss kram Issa

2010-04-26 @ 18:31:44
Postat av: Mamma och Pappa

Hej godingar! Vilken dag ni har haft....hur mycket kommer ni inte att ha upplevt, sett och gjort när ni väl kommer hem??!! Är jätteavundsjuk på allt kul. Men ni gör helt rätt. Upplev så mycket ni bara kan! Vi blir ju inte mindre sugna på att åka av alla era härliga bilder. Saknar er i massor. Kramizar

2010-04-26 @ 21:21:11
Postat av: johanna

Herregud va ni flänger, fast ni verkar ändå slappa. Gött att göra hur man vill, som man vill och saker när man vill. DET längtar jag efter.

Har haft en toppenhelg med kompisar i Sthlm, kika in min blogg. Annars så jobbar jag endel nu, men vi ska snart ha semester här hemma båda två, 9 veckor. Hoppas de blir väder då bara. Våren är ju knappt här känns det som.

Hur mår ni? Njuter ni? Kommer ni vara borta så länge som till Agusti nudå?

Massa kramar, va rädda om er

2010-04-26 @ 22:29:28
URL: http://cupcakemamma.blogg.se/
Postat av: Sophie och Robert

Issa: Haha going! Ja det fortjanar du verkligen nu efter allt jobb! :) Va duktiga ni ar! Ja det blev ju perfekt for er! med pengarna speciellt! ;) Massa pussar tillbaka!Marie och Ove: Vi marker att det ar ni och inte kare och sari, aven om ni skriver mamma och pappa pga att ni skriver "kramizar" med z vilket inte sari eller kare gor :P haha :) goingar!

Ja och det ar skitkul! vi forsoker verkligen gora det vi vill helatiden sa att vi inte angrar oss efter vi akt eller natt. :) Haha vi vet att ni kommer aka hit inte allt for langt efter att vi har kommit hem! Ni har varit sugna lange nu :) Saknar er!

Kul for pappa att han fick sa bra respons med kunderna och personalen nar han kom tillbaka till jobbet :) Vilket datum exakt far ni semester? :) massa pussar :)

2010-04-27 @ 13:24:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0