Kuala Lumpur

Idag anlande vi till Kuala Lumpur, Malaysia. Klockan 08.15 gick varat flyg fran Phuket och vi var framme efter ca 60minuter vilket kandes som 30. Vi fick ett valdigt bra forsta intryck av KL, valdigt frascht och rent om man jamfor med Thailand.
Nu nar vi utforskat KL lite narmare, besokt shoppingcenter, marknader, Petrona twin towers och KL Tower, maste vi saga att vi verkligen inte forvantat oss att staden skulle vara sa fin som den ar. Nu blir vi valdigt nyfikna pa hur andra storstader kommer att se ut (Singapore, Hong Kong, Bejing, Shanghai). Hoppas pa lika bra ialla fall! :)
Tidskillnaden har ar forresten +6h.

Ska passa pa att gratta Martin Rundberg pa sin fodelsedag med! :) Grattis och hoppas du far en fin dag!!!! :)

Vill aven beratta att vi inte kommer kopa ett malaysiskt telefonkort sa vi far ha kontakt via mail tills vi kommer tillbaka till Thailand

Vi forsoker ladda upp massa bilder men det vill sig inte :( far forsoka pa nytt i morgon :)

Kommentarer
Postat av: Pap o Mam

Hej Sophie o Robbs. Är det något specielt ni ska ta er till i Malaysia? Här hemma är det inte mer än 9 grader och regn, jag förmodar att ni har det behagligare borta i asien.

Roligt att vara tillbaks på Coop. Det blev lite tradigt att gå hemma, kul att få göra något man inte jobbat med förut. Ha de gott!Pap mam o pyret

2010-04-28 @ 22:18:48
Postat av: Sophie och Robert

Hej! :) Ja, just nu ar vi ju i KL, i morgon ska vi dra vidare till Tioman Island som ligger ratt over pa andra sidan av Malaysia som tydligen ska vara en paradis o :) vet inte riktigt hur lange vi vill stanna dar men efter det ska vi till Singapore och sen tillbaka till KL :) Nej vad trakigt! Men sommaren brukar ju komma i maj sa far hoppas pa att den kommer snart till er!!! :) Det ar verkligen inte lika fuktigt i Malaysia vid den har tiden. Det blir t.o.m hogsesong har nu. i thailand ar det ju tvartom. det ar lite lustigt!

Ja och vi ar verkligen jatteglada for din skull! :) skont for dig!!! saknar er! massa pussar och kramar

2010-04-29 @ 04:22:44
Postat av: Martin R.

Tack ska ni ha.Ska bli spännande och se vad ni ska göra där nu då.Är inne varje dag och läser om er. Kommer sakna er på några fester framöver nu. Men jag tror ni har det bättre där.Skönt om. Så hörs vi.

2010-04-29 @ 06:40:57
Postat av: Sophie och Robert

Sa lite sa! :) Haft en bra dag?

Sota ni ar och vad glada vi blir! :) ja eller hur det ar trakigt! :( Hur gor ni i midsommar? aker ni till sverige eller stannar ni i norge?

skot om er med! massa pussar och kramar!

2010-04-29 @ 13:47:07
Postat av: sari

Hej på er! Ska bli väldigt spännande med lite bilder sen,låter som att ni får en härlig upplevelse även i Malaysia.Här jobbar vi på,kanske kanske blir det lite arbete med hallen(vi får se)

Sköt om er. Massor av kramar från oss.!

2010-04-29 @ 20:18:14
Postat av: PRICKO

Hej

nu är vi hemma från Kreta 25 grader mitt på dan.

hoppas ni har det bra, hörde av mamma att ni skall till Malaisia, dit skulle jag vilja se igen med solveig. Kramar från oss båda.

2010-05-01 @ 12:22:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0