Karon Beach - Phuket

Igar skulle vi ha surfat vilket vi inte gjorde pga att vagorna var for sma, tyvarr :( Lite trakigt eftersom vi var sa taggade! Men vi far helt enkelt ta chansen nasta gang!
Istallet spelade vi minigolf pa valdigt speciella banor! Dinosarie banor utav allt xD haha varfor inte i buddhastilen eller nagot i stil med Thailand? :P aja det var frascht ialla fall och vaaaaldigt fuktigt! Men vi overlevde :P Denna gang vann Robert :) Sa nu star det 1-1 i spel. :P
Pavagen hem igar sag vi pa ett tuktuk race mitt pa den allmanna gatan da mopeder fick veja in pa trottoarer. xP De fortsatte anda till det kom motande bilar da en fick ge sig.

Idag har vi bara slappat vid poolen, inget mer typ :P sa jakla lat man blir nar man bara ligger alltsa! Men de ar gott och vi bara njuter :)

Robban har fastnat for en valdigt snygg klocka som han inte vet om det finns i Kina eller om han behover kopa den har. Far se pa hur han vill gora med detta. Jag har daremot fastnat for Mulberry vaskor! Sa jaaakla snygga manga av dem!


U-BOAT-klockan Robban vill ha


Hoppas alla har det superfint hemma! Massa kramar fran oss :)

Kommentarer
Postat av: Stina

Älsklingar! Jag har också spelat mini-golf på den dinosaurie-banan! Och jag har ett riktigt hett tips till er nu när ni är i Karon. Ni måste bege er iväg till "jungle-beach". Man får nog hyra en moppe, för det är en liten bit dit, men det är värt de! Underbart mysig strand, med perfekt snorkling, vi hängde där hela tiden när vi var i thailand! En riktig pärla!

Puss på er so long, och hälsa thailandet!

2010-04-23 @ 19:23:50
Postat av: Mamma och Pappa

Hej godingar! Sådana här dagar är inte dumma att ha emellanåt. Då uppskattar man dem med mycket innehåll mer. Stinas tips kanske kan vara kul att kolla upp. Så länge ni håller er på avstånd från Bangkok, med alla otäckheter som händer där, så är vi här hemma tacksamma. Ser otäckt ut på TV. Ta hand om varandra. Älskar er. Kramizar Mam och Pap

2010-04-23 @ 22:33:08
Postat av: Sophie och Robert

Stina: haha va roligt! xD Oj men sa bra! hur var det dar? mycket vagor eller stilla? Ska kika pa detta i morgon. :) Massa pussar till dig fran thailandet!Marie och Ove: Haha ja det ar skont! :) vi ska ju till bangkok nar vi flyger tillbaka fran kuala lumpur..men vi ska aka darifran sa fort som mojligt till en o som vi vill till innan kambodja. men det borde val inte vara sa komplicerat att ta sig darifran da hoppas vi. Ni med! :) alskar er med! pussar

2010-04-24 @ 18:18:11
Postat av: Stina

Alltså, när vi var där så var de stilla. Men vi hade inte så mycket vågor när vi va i Karon heller vill jag minnas. Men det var en mysig liten paradis-vik. Kolla upp de, hör av er om ni hittar dit! Kram!

2010-04-24 @ 18:20:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0