Chaweng

Hejsan! :)

Idag gick vi upp tidigt for att aka till tandlakaren. Och forresten ar taxibilarna sviiiiindyra har pa on!!!! Sa vi hyrde en moppe istallet :D Taxi = 200-400 B enkel vag. Moppe = 200 B for en DAG! :) 100B=20sek
Jo, pa tisdag far Sophie antligen laga sin tand :) ...nog om det..Detta ligger alltsa i Chaweng (Koh Samui). Efter tandlakaren gick vi ner till stranden for att hitta nagot nytt place att bo pa. Vi hittade inte sa jattemycket p.g.a. att det ar mycket finare vatten dar och darfor ar det mer lyxigare stallen dar. Men efter ca 1,5 mils gaende pa stranden. sa hittade vi ett stalle som heter Samui Mandalay, det var bade frascht och billigt! :) Sa dar ska vi bo i morgon till pa fredag har vi tankt.

Efter sa lang prommenad sa har man ont i fotter, brannt sig pa hander, fotter..men ingen annanstans, kanske inte var de det smartaste att ga nar det ar som varmast, satt mycket fint och fult..MEN hittat ett boende och kul var det! :)

Dagens bilder:

  
    Baywatch     Har borjade prommenaden :) 

    Slappaaar                    Runner?

Hoppas alla har det bra dar hemma!!! Vi mar bra och har det riktigt skont!

Massa pussar

Kommentarer
Postat av: Mamma och pappa Rundberg

Hej Älsklingar! Underbart ser det ut. Hoppas att det är det också och att ni får det så skönt som ni hoppades. Men jag måste säga att det ser så ut.... :0) Skönt att Sophie äntligen fått tid så att de kan få fixat till hennes tand. Det måste väl räknas som akut, när det gör så ont!

Gott att få vara på ett och samma ställe ett tag och verkligen kunna njuta av sol, bad och kanske en massage eller två. Må nu så gott och krama varandra från oss. Pussar och kramar i mängd från mamma och pappa Rundberg.

2010-04-04 @ 16:33:28
Postat av: johanna

Hej sötsnöre!

Äntligen har ni kommit iväg på er resa, ser fantastiskt ut!! Njut, bara njut..stressa inte iväg.

När gjorde du sönder tanden?

Här hemma har våren kommit..underbart!

Massa puss

2010-04-04 @ 20:09:11
URL: http://cupcakemamma.blogg.se/
Postat av: Irene

Hej era gullungar!Vad härligt... jag o Peter är lite avundsjuka faktiskt. Men det är skönt att ni ser ut att må toppen.Kram från oss

2010-04-05 @ 14:42:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0