Au Nang...

...var inte riktigt som forvantat. Stranden..det finns ingen for an kl 15 pa grund av hogvattnet :/ och det kanns lite trakigt att lagga sig och sola vid tretiden. Men men, valdigt mysig stad i alla fall! Valdigt mycket utflykter har ifran! Billig mat...idag har vi spenderat totalt 24sek/person pa ALL mat :) Sa det ar ju alltid positivt!

Grattis pa fordelsedagen (sophies) morfar :D Hoppas du far en mysig dag!!! Love uuu

Forlat pappa (Ove) men vi slangde din ryggsack. Den forstorde vara klader pa ryggen. :( men vi kopte en ny till dig :D (se bild) Hoppas att det gick bra!

Nu ska vi sova har i 2 natter till, sedan drar vi vidare till Koh Phi Phi och ska spendera nagra dagar dar..far se hur dyrt det ar att bo dar forst :P

Nar vi var pa sjukhuset sa Dr Sanya ;P att det sag bra ut...man ser ilagget han har lagt i men jag har en vatska som jag ska spruta i dar varje dag...far val hoppas pa att det laker :P hehe Vatskan ar forresten egentligen for kontaktlinser, vi vet det later sjukt, men det var det jag skulle anvanda :P haha men den tar val bort bakterier bra.

Idag blev vi aven nersprutade med nagon slags gul sorja nar vi skulle ga over vagen :P Javla nyar :P vi gick tillbaka och duschade..vi sag helt crazy ut.

  
    Stridshjalmar :D                      Ett fint tempel i Krabi :)

  
Ryggsacken :) Sa har ser stranden ut kl 18    Rumskompis  


Utsikten fran varat rum i Au Nang

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0