Elise ♥

Idag kom äntligen lilla Elise (blev namnet, så nyfikna som vi har varit) till världen! :D MASSOR av grattiskramar till Adde och Nicole! Vi längtar så mycket efter att få träffa dig Elise! :)
Den här dagen hade både Robert och Nicole gissat på att hon skulle kika ut..men Robbans gissning på längd tror jag sprack (190cm). :D Knäppis!

Idag är det btw (by the way, för er som inte förstår dessa förkortningar än ;) ) 19 dagar kvar tills vi åker iväg till Sydostasien för backpackingäventyr. :) Skönt att vi får träffa Elise innan vi drar!

peace out

Kommentarer
Postat av: Nicole

Hon är underbar lilla fisan. :D Vi räknar dagarna tills ni alla kommer upp och träffar oss! Det måste vara spännande att ni snart åker iväg! Även om vi här hemma kommer sakna er sjukt mycket. Kramkram

2010-03-16 @ 12:46:13
URL: http://nicolerydin.blogg.se/
Postat av: Sophie och Robert

Ja vi längtar till att få träffa er alla tre :D Ja de börjar bli lite pirrit :) Ja vi kommer sakna er alla här hemma med! Men vi ska hålla oss uppdaterade på vad som händer i era liv över mail och på bloggen, så vi hoppas på att du fortsätter skriva och lägga upp mycket bilder medan vi är iväg! :) ses snart :D puss

2010-03-16 @ 20:57:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0